Uppdateringar

Måndag 6/2-2012

Tiden går fort, och vi har fullt upp. Vårt tillskott Cooper är nu 12 veckor och verkar bli en bestämd liten krabat. Han och Bentley kommer mycket bra överens och dom kommer ha stor nytta av varandra. Cooper är på god väg med att bli rumsren men det dröjer nog några veckor till. Buren har han accepterat nu och numera skriker han inte på kvällarna, underbart :)


Planer för våren, massa utställningar och mycket träning med rally. första tävlingen kommer att bli i april och sen rullar det på hela våren. Valpkurs för Coopers skull, Bentley får nöja sig med allsidig träning.

 

 

Fredag 16/9-2011

Hösten är här och vi har fullt upp. Bentley och jag har börjat två kurser via Brukshundsklubben, en lydnadskurs för lydnad 1 och en agilitykurs. Vid sidan om ska vi fortsätta träna rallylydnad och tävla igen inom kort. Utställningar blir det också en del!

Men en ännu roligare sak är att Bentley ska gå ut i avel i slutet av oktober/början av november via Kennel Dagsljus som var intresserade av att använda honom. Det är vi jätteglada för, ska bli mycket spännande :)

 

 

Fredag 1/7-2011

Idag bär det av till Borås för utställning och för att träffa en av Bentleys syskon. Ska bli himla kul :) I onsdags började vi tillsammans med Misio, och fler hundar, en kurs. I onsdags körde vi lite agiliry och bentley är helt galen i det, han är hur duktig som helst och svarar på minsta grej, och oerhört snabb så det gäller att hänga med i svängarna.
På fredagen som kommer börjar ytterligare en kurs, ute hos Spetspatrullen. En "privat" kurs med bara 5 hundar, bara mittlar. Ser verkligen fram emot den.

 

Söndag 15/5-2011

Våren har kommit och Bentley är på språng. Inne i en odräglig period nu där allt ignoreras och han lever loppan.. Trots detta gjorde han bra ifrån sig på utställningen idag i Lomma. Mer nervöst blir det säkerligen nästan söndag, då är det dags för en officiell/internationell i Hässleholm.. Bäst att hålla nerverna på styr.
En hundkurs med massa mittlar ska gås i Juli månad, ska bli riktigt kul!

 

Fredag 4/3-2011

Äntligen Helg måste jag säga. Helt slut efter veckan som gått. Imorgon är det utställning igen. Förra lördagen i Hässleholm gick bra. Han blev bästa hanvalp och skötte sig superbra. Istället för att skälla, gnälla, morra och allt sådant som alla andra hundar gjorde roade han sig med att ligga och spana in alla som var inne i ringen. Följde allt som hände där. På måndag blir Bentley 1 år gammal. Tänk vad tiden går fort!

 

Söndag 13/2-2011

Ett nytt år, nya chanser och nya tag. Bentley är nu anmäld till tre utställningar, och det blir antagligen många fler men framför oss har vi en valpuställning i Hässleholm, en inofficiell i Svalöv (hans sista utställning med valp titel då han blir 1 år den 7e mars) och sedan Malmö Internationella Utställning. Är nog lite nervös inför den utställningen, men vi hoppas på det bästa så klart.
Unghundskursen börjar den 9 mars, ska bli spännande :)

 

Onsdag 29/12-2010

Ytterligare ett besök hos Carina i ystad. Valparna är ljuvliga och jag vill bara ta med mig en hem. Stora funderingar fram och tillbaka just nu..
Bentley vågare sig närmare valparna denna gången. Och dom såg honom som en lekkamrat, himla söta allihopa. Massa bus mellan Bentley och Paks, Finns eviga kamp att få vara med.

20.jpg

 

___________________________________________________________________________________________________

Fredag 10/12-2010

Besök i Ystad hos Carina med Paks, Finn, Lova och alla hennes bebisar fyra veckor gamla. Blev en heldag med massa skoj. Bentley och Paks klickade direkt (från samma kennel, skiljer 10 dagar mellan dem), busade som bara den och stannade upp för att pausa och flörta lite då och då. Finn den lille ville så gärna vara med men blev ignorerad mestadels av tiden, stackaren.

Lova satte Bentley på plats och han löd utan några som helst klagomål. Valparna var gudomliga :)

bild-26.jpg

bild-33.jpg


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)